Livet

När man verkligen får till det

Mom

Men så där ja! En sån kväll när inget kan stoppa mig! Jag har hunnit ALLT, gjort ALLT och dessutom hunnit vara närvarande och njuta. I love it! Varför är inte alla kvällar så här?!

Fredrik är på Guns and Roses ikväll så han missade kvällens kalas. Vi har varit här och firat fnaster Jenny (ja, fnaster heter det sen Harry var liten) som fyller år idag. Killarna ritade massa fina kort till henne och så fick hon en Bose högtalare av oss alla. Mysigt värre med kalas en vardag. Sånt gillar vi!

När gästerna gått kickade mina superkrafter in. Älskar när energin bara finns det.
– Tömde hela tvättstugan på rentvätt, sorterade alla smutstvätt och skickade in en laddning i maskinen.
– Fick in Harry i duschen och klippte honom innan han åkte i säng.
– Röjde upp lite här hemma tills Harry somnade och snörde sen på mig löparskorna. En vända i spåret och en omgång ”7 minute workout” tog död på mig men än fanns det kvar att göra.
– Dusch och sen hänga upp tvätten som nu är klar.
– Få i säng Viktor och Liam som sover över här i natt igen (som jag önskar att man hade sommarlov) och så till slut svänga ihop kanske världens bästa mellis (inlägg om detta kommer imorgon, så värt ett eget inlägg. Perfektion!) och så nu – tända ljus och de två sista avsnitten av SKAM innan jag ska krypa i säng.

mamma-clipart-116

Rätt bra gjort på en kväll om jag får säga det själv. Nu är det nedräkning på riktigt – imorgon är det sista jobbdagen och sen. är. det. semester!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: