Livet

10 dagar utan socker

IMG_9001

Ja, det här kanske inte är någon större bedrift för gemene man man för mig är det här stooooort! Det har nog faktiskt aldrig hänt om jag ska vara ärlig. Ovan min frulle imorse. Tur att ägg är ok – jag fullkomligt ÄLSKAR ägg. Alla former går bra men äggröra är nog allra bäst ändå! 

I 10 dagar nu har jag ätit hyggligt strikt LCHF (hållit mig runt 20-25 g kolhydrater per dag) och det enda som egentligen dragit upp kolisarna är jordgubbar och vattenmelon. Det finns saker man bara inte kan vara utan under sommaren oavsett vad man håller för kost.

Jag har flera mål med det här lilla projektet. Dels är det en ren utmaning för mig själv – bara se till att för en gångs skull hålla det jag bestämt mig för. Är annars en jäkel på att hitta anledningar, undanflykter och anledningar till unna mig. Vidare är det ett försök att bli av med mitt HYSTERISKA sockerbehov. Det är jag och narkomanerna på plattan typ. Jag kaaaaan inte låta bli. Det här med godis på lördagen, glöm det. Jag kör godis alla dagar i veckan och kompletterar med lite bakverk, kakor och alla andra sorters godsaker jag kommer över. Till sist är det ju då att minska på min egen volym. Den är ju ska vi säga, väl tilltagen, och jag är så jädra trött på den. På mig. Har en plan för sommaren men den får ett eget inlägg när semestern börjar!

image

Hmm.. Och där blev det ett litet avbrott för att Harry kom gormande om att Glassbilen var här. Så mitt i mitt rätt uppblåsta ego om att inte ha ätit socker på 10 dagar har jag nu sällskap av dessa. Livet är inte rättvist 🙂

 

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: