Så himla härlig midsommarafton

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Midsommarafton i en alldeles perfekt harmoni. Vi hade en så himla mysig dag – ändå från starten med goood sillunch till sista glaset bubbel var tömt på kvällen. Vädret höll i sig så vi kunde vara ute. Midsommarstänger fick vi ihop 10 stycken av och fotbollsmatcherna avlöste varandra. Bäst på plan var helt klart Annika som gick all in i långklänning.

Grillningen var grym och maten hade som alltid räckt till lika många till. Vi avrundade med en mörk chokladtryffeltårta, jordgubbar och grädde. Matkomat kom som ett brev på posten men ungarna fyllde godisskålarna och smet ner i källaren för en film. Sakta men säkert (vart efter ögonlocken blev för tunga) droppade gästerna av och vi tog en första städrunda för att inte ha allt för mycket kvar idag.

SÅ bra. SÅ trevligt. Tack för en alldeles fantastisk dag och kväll allaihop! 

midsommar 2midsommar 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s