Husvagnsliv

Gustavsvik fick bra betyg

Trött som få, huvudvärk och den veckan på månaden. Idag blir det fasen ingen positiv måndagslista. Satsar på att känna mig positiv imorgon istället. MEN! Tänkte i alla fall bjuda på ett par positiva bilder från helgens camping. Gustavsvik som camping får höga betyg. Bra med plats, bra servicehus, bra utbud både i butik och restaurang. Vi hann inte testa så mycket men äventyrsgolfen körde vi – bra betyg till den också. Kanske mest för att jag vann!

IMG_8897

IMG_8894

IMG_8890

Harry har verkligen lärt sig spela och SPELAR faktiskt nu. Han kommer fasen inte långt efter oss och fick till några riktigt snygga puttar.

Vi hann ju som sagt varken testa restaurangen eller badet. Inte heller hann vi ju se så mycket av Örebro (mest avlägsna fotbollsplaner) så vi kommer tillbaka. Vi lurar på om vi inte ska ta en helg i slutet på sommaren och köra både bad och det som bör ses i Örebro. Jag hade velat åka till slottet bland annat men det bliv gul-grön fotboll för hela slanten förstås.

Själva campingen fick högt betyg även från Harry – både cykelvägar och lekparker var till belåtenhet!

P6170058.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

%d bloggare gillar detta: