Livet

Puffarna på SPA

God morgon helg. Med melodikrysset på hygglig ljudvolym (för att överrösta TV-spelandet från källaren) och en kopp kaffe i soffan startar vi upp den här helgen. Inledde den igår på BÄSTA sätt. Min finpinglor och jag var på SPA minsann. Vi poppade bubblet redan före 17 igår. På Sparadiset på Östermalm dyk vi ner till Hawaii för en stund.

img_8841

img_8833

Efter en timmas bubbel i både glad och pool samt en rejäl dos av tjejsnack piffade vi oss och gick och käkade middag. Vi hamnade på Lo Scudetto – och vilken hit. Så mysigt och trevligt. Blandat barnfamiljer, söta par och så vi då förstås. Underbar krögare som behandlade varenda sällskap som om dom var familj. Grymt käk och härlig atmosfär.

Startade upp middagen med en sallad caprese som inte hann komma på bild. Fortsatte med viltfångade jätteräkor och avrundade med Tiramisu. Tiramisu är en av mina absoluta favoritdesserter och har ätit min beskärda del – denna hamnade riktigt bra på listan. Så god! Perfekt konsisten på savoiardikexen, lagom mycket mascarpone och så en touch av körsbär i likören. Mycket lyckat!

Som de gamla tanter vi är stegade vi hemåt lagom till basgången från Summerburst höjdes och skrålandet från både VM-kvalet och Hellström på Stadion gick upp i falsett. Grattis Sverige till segern och jag är säker på att Hellströmmarna var lika nöjda. En annan smög hem till sängen – förmodligen mest nöjd av alla. En perfekt kväll – god mat, bästa sällskapet, mysigt spa och det bästa – allt snack, skratt och energi man laddar på en sån här kväll. Ni är bara bäst!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: