Emilias dop

Hej Världen,

Nu vågar jag nog påstå att jag är människa igen. Så skönt. Jag hostar fortfarande men vad är det jämfört med det mörker jag tillbringade veckan i?! Wihoo!

IMG_8802.JPG

 

Igår var vi på dop – och inte vilket dop som helst. Världens finaste Emilia rockade dopet och gjorde sitt bästa för att överrösta farfar som skötte dopet. (mycket smidigt att det är farfar som ska skvätta vatten och dona istället för en vilt främmande tant eller gubbe som ska hålla i en när man inte diggar läget fullt ut)

Superfint var det såklart och Emilia bedårande söt förstås. Bäst klädda vann dock mamma Annika – grymt snygg skapelse i blekrosa spets!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En annan som fick höga stilpoäng är Harry – han valde kläder själv och skulle absolut ha en kavaj och hatt! Älskar att han kör sin grej hela vägen. Söt som socker i sin prickiga kavaj och sin coola frisyr! Mammas modeorakel!

P6030105.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Presenter ahde vi såklart med oss – kunde inte bestämma mig så det blev lite av varje. Ett litet halsband i form av en ängel med en rosenkvarts, oktobers månadssten, en gosig nalle och så lite kläder. Dock behöver kläderna bytas till en storlek mindre insåg vi – Emilia följer storlekarna i butikerna nämligen, inte som mina klunsar som alltid varit en (eller ett par i Harrys fall) större än vad som ”hör till” åldern.

collage.png

Stort Grattis Emilia och Tack snälla Annika och Martin för igår – så fint och mysigt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s