S.J.U.K

Jahapp. Där fick man så man teg. Efter en magisk helg med extra allt i form av familjemys ligger jag här. Däckad. Alltså totalt. Jag har ont från tårna till huvudet – värst i örat. Igenkladdade ögon och vad som känns som öppna rivsår i halsen. Yeay. Precis vad jag hade tänkt mig den här veckan. Blir en dag i sängen. Har fint sällskap av en korvmacka och en katt i alla fall.

img_8783

Så spännande när jag egentligen skulle varit på jobbet – njutit av lunch i solen och ett par spännande möten. Nu får jag istället dra ner rullgardinen och somna om – de minuter det tagit att skriva detta har typ framkallat stjärnor framför ögonen och svettningar. härliga tider! Avrundar med ett collage jag preppat för ett inlägg om vår mysiga helg. Bilderna får tala för sig själva… Over and out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s