Livet

Läderbröllop

2014-05-17-Werner-013

Idag firar jag och Fredrik 3-årig bröllopsdag! Läderbröllop!
Tänk att det redan gått tre år – det känns som om det va igår samtidigt som om det var en livstid sedan vi stod där I ett litet rum I kyrkan och väntade på att få gå fram till prästen. Åhh jag älskade varje sekund och skulle mer än gärna få uppleva dagen om och om igen.

Det är så häftigt när man plötsligt, mitt I frukoststök, morgontrötta barn och utspilld mjölk, forfarande får insikten att den där mannen är hela mitt liv. Den jag vänder mig till först I alla lägen. Den jag vet finns där oavsett. Den som lyfter, pushar och peppar mig framåt men som också alltid ser till att hålla mig tillbaka när det behövs, tröstar och stöttar. Vi är duktiga på det. Att se varanrda och finnas där på sekunden den andra behöver – pepp, stöttning, tröst eller en high five. Vi har klara mål med vart vi ska och vad vi vill i livet. Det är en kringlig väg – det är inte på något sätt alltid enkelt alla gånger – och god knows att vi har våra perioder… Men det är vi. Alltid. På något sätt är det ändå det enda vi alltid är säkra på och egentligen det enda som behövs. Det är vi mot världen – från första dagen.

2014-05-17-Werner-033

Den här bilden är tagen några minuter innan kyrkklockorna började slå. Älskar Fredriks min – lätt sammanbiten och nervös. Jag dolde min nervositet med att skriva I gästboken!

2014-05-17-Werner-027

Vi har mängder med bilder från dagen och en hel del är inte de vanliga klassiska bilderna direkt. Jag är så glad att jag gjort en megastor fotobok med alla kort – tittar I den rätt ofta och bara myser.

2014-05-17-Werner-007

Du och jag. Alltid.

2014-05-17-Werner-016

Kommentera

%d bloggare gillar detta: