Livet

Bröllopsdag hemma

I år firar vi bröllopsdag här hemma men det är verkligen inte fy skam! Vinet låg på kylning sen i morse och så fort Harry hoppat i säng (dödstrött efter att ha varit hos en kompis efter dagis) dukade vi upp mängder med godsaker. Röda rosor hamnade på bordet och minsann två små paket också! 


Carpaccio med pinjenötter och parmesan, löjrom med smetana och rödlök på chips, charkisar, ostar, färska jordgubbar och baguette. En riesling som vi faktiskt köpte på vår förra bröllopsdag till. Sååå gott! 


Min man är ju maaaagisk på presenter och så även i år. Armbandet som låg i paketet är heeelt fantastiskt! 


Lite roligt att vi tänkte lika – Fredrik fick nämligen ett armband (på temat läder då efter som vi ju faktiskt har läderbröllop) han också. Inte lätt att köpa smycken till karlar men ett sånt här har han kikat på själv så det kändes hyggligt säkert! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: