Livet

Badrumsfavoriter

img_8655-1

Jag är dålig på att testa nya produkter och märken när det kommer till krämer och sånt numera. Hittar jag en favvo kör jag bara på samma nästa gång. Lite dumt men bekvämt. Dessa 5 är dock såna jag numera alltid köper om och där jag faktiskt testat med andra varianter men ändå alltid kommit tillbaka till samma till slut.

Pryttlar och produkter är inget jag egentligen väljer att lägga mina pengar på så ingen är lyckligare än jag över budgetalternativ. Nu ska ju tilläggas att jag varken har problemhud eller trasigt hår så jag har utrymme att inte lägga hela min själ på att leta upp produkter jag kan eller måste ha. Lyx bara det i sig!

Nashioljan – bäst bara. Alla hår kräver ju olika men till mitt funkar denna så himla bra. har i kanske 10 droppar efter varje tvätt. Äter dock priorin sen flera år tillbaka vilket är den största framgången ever för mitt hår. Köper den på Lyko.

Clarins Moisture-Rich body lotion – en klassiker. Har använt biotherms kräm under många år innan men sen när jag snodde åt mig denna på specialpris vid nåt tillfälle är jag fast. Älskar den. Tjock och härlig med underbar doft. Håller helt ärligt min hud ”nysmörjd” hela dagen. Här är det taxfree som gäller – billigt är bra!

Lumene CC-cream – min absoluta favorit och det enda jag inte går utanför dörren utan. Jag behöver inte sminka mig eller fixa mig för att gå ut men utan denna visar jag mig inte. Har testat sååååååå många varianter av BB-cream, CC-cream och allt vad det heter. Allt från 79 kr till 799 kr typ men denna är, enligt mig, överlägset bäst. Priset är dessutom grymt bra. Köper den på ICA eller där jag råkar vara – finns överallt.

Rexona deo Shower Fresh – jag lider inte av armsvett. Inte av svett alls egentligen deo använder man ju. Jag har därför inte gjort större efterforskningar i ämnet utan här är det bara doften som avgjort –  den doftar ju såååå gott. Rent och fräscht. Den ger inte ett märke på kläderna (trots att det inte är en sån som är speciellt för just det) och då deo är helt enkelt skittrist gör priset på typ 14,50 på Rusta att denna alltid bor i mitt badrumsskåp.

Clarins Beauty flash balm – Bara fantastisk. En av de dyrare produkter jag lägger pengar på men den är värd sin vikt i guld. Smink sitter som en smäck hela dagen och huden känns precis så lyxig som jag förväntar mig av en lyxig produkt. Mums! Taxfree om jag hittar annars någon av webshoparna som brukar ha vettigare priser.

Nån favorit som jag bara måste testa?! Hit me!!!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: