Cinderella

Söndag idag och jag är trött i hela kroppen fortfarande. MEN – mår bättre än någonsin i övrigt och har SÅN energi. Alltså dygnet 5-6 maj 2017 kommer gå till historien. Först anledningen till kryssningen. Min fina FINA vän Jessica har bokat och fixat och donat som en överraskning till mig. Jag fick ett långt ashärligt rim med tillräckligt mycket hintar så jag kunde lista ut att det nog var en kryssning och fick även en packlista som var mycket passande för just en kryssning. Vi åkte in till stan efter jobbet i fredags och där låg mycket riktigt Cinderella och väntade. Överraskning två kom när ännu en pingla kom och slöt upp. SÅ roligt!!

Jessica hade till och med fixat goodiebags till oss – snyggaste brillorna, minttabletter, öronproppar och sovmask, godis och en smileykopp.. Bästa!!!

img_8494

Vi startade upp kvällen glajjorna och en GRYM middag – dom blir bara bättre och bättre på maten på dessa båtar måste jag säga. Löjrom, oxfilé och dessertbuffé blev det för mig. Väldigt vällagat, snyggt och gott alltihop!

 

Efter middagen blev det ju, som sig bör, hytthäng. Givetvis med äkta skumpa i plastmuggarna! Piff och fix innan det var dags att ge sig ut på äventyr på de övre däcken.

img_8497

img_8474 (1)

Musiken denna kväll går ju till historien som den bästa EVER! Hela kvällen dunkade i hederligt 90-tal och vi hoppade och studsade till allt från E-type och Aqua till Shakira. Sååå roligt. Sista timmarna spelade min numera idol – DJ Gretchen. En transa som bara är det bästa jag sett. Så härlig och bjöd SÅ på sig själv. Spelade den bästa musiken och bara gjorde kvällen perfekt. Vi stängde dansgolvet och smög i säng efter 3.

Trötta som as men pigga i själen startade vi upp med brunch dagen efter. Fortsatte sen med shopping och lite barhäng. Kareoke för hela slanten men vi höll oss till att vara publik. Jag shoppade upp mig på lite pryttlar som ändå tagit slut. Mascara och krämer i olika varianter. Himla bra när man ändå behövde dem att få lite låtsas-taxfree. Hittade även en kjol och en ursnygg sjal. Såklart blev det en del godis hem till killarna också.

Tycker vi ser rätt pigga och fräscha ut ändå efter bara dryga 4 timmars sömn. Vi avrundade det hela med en rejäl räkmacka medan båten tog sig genom stockholms skärgård.

Jag vet inte hur många asgarv, härliga diskussioner, ärliga kommentarer och komplimanger fyllda av kärlek vi hann få ur oss på det här dygnet men jag kommer leva på det läääääänge. Tack SNÄLLA för en helt magisk resa med SÅ mycket energi och glädje. Ni är bäst!

img_8502

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s