Livet

Mental måndagslista

Idag är det tisdag men eftersom det var en röd dag igår är det mentalt måndag idag. Således blir det alltså en, om än sen, måndagslista. Påsken var finfin men nu är det vardag, jobb, skola och dagis igen. Killarna studsar tack och lov både till skola och dagis men det var ju inte direkt någon fart upp ur sängarna imorse. Jösses vad trötta alla var – alla utom jag. Jag kom upp och hann till och med en vända på löpbandet före frukost. Grymt stolt och sååå välbehövt efter nästan en hel veckas frossande i påskägg och kalasmat.

842d65edeae620d9e67329e0abdb66

Men en liten lista då och som vanligt ligger fokus på små saker i vardagen som peppar, känns positiva och som får mig på bra humör.

VÄDRET – kan vi snacka om vädret. Alltså HUR ska man kunna vara positiv och känna sig pepp när man vaknar upp till SNÖ igen. Jag fullkomligt älskar snö. På vintern. Men det är vår. Hur dåligt vädret än varit helgen så är det vår. Och det är där vi fokar. Ok?!

MG_2836web

TRÄNING – jodå. Nu börjar träning smyga sig in på den positiva listan. Jag och löpningen börjar sakta sakta gå från hat till i alla fall tyst acceptans. Blev två vändor idag. En kortis på bandet i morse och en halvmil ikväll. Nöjd!

Snip20170418_1

STÄDFIRMA – idag när vi kom hem var det städat. Alltså den känslan. SÅ värt det. Efter en långhelg med gäster, kalas och firande såg huset ut därefter. Älskar att ha både kalasen och gästerna. Det är det där med städningen efteråt jag har lite problem med. Och så idag var alla dessa måsten och fix bara klart. Älskar!

MAT PÅ NÄTET – Japp, den får vara med denna gång också. För istället för att släpa mig till Willys ikväll för att storhandla var jag ute och sprang. Och medan jag drack vatten och pustade ut klickade jag hej vilt på Mathem och hade på under 10 minuter storhandlat. Fulla kassar ramlar in mellan 18-22 imorgon. Träning till mamma och storhandlat på 40 minuter – check!

VÄNNER – och just denna vecka en speciell vän. Idag fick jag ett mail med ett långt rim. Rimmet ger lite ledtrådar och hintar om en myshelg jag ska få åka på om ett par veckor. Denna underbara människa finns där i vått och torrt och har nu planerat och fixat en ”hemlig” helg för mig. Det är sån kärlek så jag vet inte vad. Jag längtar som en tok!

ladda ned

Kommentera

%d bloggare gillar detta: