Livet

Mormor är hos Morfar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bara den allra närmaste familjen var med i Stillhetens kapell idag. Prästen var fantastisk – så varm och personlig – och gjorde begravningsgudtjänsten intim och mysig. På något sätt var det inte jobbigt, det blev ett så fint avsked och nu får mormor äntligen träffa morfar igen.

hjarta-2-

IMG_5165

Jag trodde inte man fick ta bilder men det var helt ok så jag kunde såklart inte låta bli. Mammas och pappas blomma är lägst till höger, min mosters i mitten och så den mindre buketten från oss.

Prästen pratade lite om mormor och han fick till det så perfekt. Om landet och smultronen. Om det gula litermåttet hon alltid hade på sina dagslånga jakter på bär. Om hur hon var ekonomisk till tusen och vände på morfars skjortkragar när dom blivit nötta. Hur hon fanns där. Alltid. Bästa finaste mormor.

Tittar du ner, Tittar vi upp

IMG_4225 2

Kommentera

%d bloggare gillar detta: