Livet

Måndagslista

Hej ny vecka!

Igår var vi på bio och såg Vaiana – SÅ BRA!!! Jag hade inga som helst förväntningar, tycker det varit rätt tyst om den här filmen, men åh så bra den var! Den får helt klart bli första punkten på positiva måndagslistan denna vecka. Mysigt med biobesök och en grym film – en perfekt avslutning på veckan och massa härlig energi!

 

Fyra punkter kvar som jag är extra glad och tacksam för just nu –

Vädret – som en äkta svensk kan man ju inte annat än le när det äntligen bjöds på en helg med lite sol och värme.

Bekvämligheter – imorgon kommer en städfirma och STORstädar hemma. Som det behövs. Att komma hem efter jobbet imorgon kommer troligtvis bli veckans totala höjdpunkt för en stressad morsa.

Barnens fotboll – en helg med match för Viktor och träning för Harry. Dom tycker det är så kul vilket ju är den kanske bästa känslan i världen för en förälder – glada barn!

Planering – både på kort och lång sikt. Har känt mig lite ”efter” i min planering och känt att mycket har kommit i sista sekund. I helgen hade jag tagit fel på en tid Viktor hade med fotbollen och sånt får mig helt ur balans. Jag känner mig totalt värdelös som glömmer bort tider – speciellt om det gäller barnen. Idag ska jag därför köpa mig en stor väggkalender och maniskt börja skriv upp. Nu ska det bli ordning – både på schemat och mammans dåliga samvete. Kanske inte låter så positivt men det känns ändå bra att ta tag i det – så det får vara med som en positiv sak ändå!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: