Första uteträningen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en sjuuuukt taggad kille som ÄNTLIGEN fick ta på nya gräsdojjorna och köra sin allra första uteträning idag. Som han har längtat! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är inga som helst problem att vara fotbollsmorsa när det är 14 grader varmt och sol. När man får sitta på en bänk med solglasögon på och kika på dessa små sötisar som spelar varje boll som om det gällde livet. Det är i alla fall inget fel på engagemanget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harry har sin mammas gener när det kommer till sport – kan man inte vinna är det svårt att köra all in. Han springer som en tok när det är match men på övningarna blir det lätt lite halvfart. Älskar sista bilden när han verkligen koncentrerar sig – då åker styr-tungan ut. Dom körde en timma ungefär och när tränarna försökte avsluta träningen var det ingen av killarna som ville sluta… det fick helt enkelt bli en tredje halvlek i den rafflande matchen. Sötnosar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En reaktion till “Första uteträningen

Kommentera