Livet

Ny kamera – En Olympus!

IMG_4320 2

Utöver det faktum att kameran är grym ÄLSKAR jag den tokretro designen den här lilla rackaren har. Rejäl som tusan och med gamla hederliga snurrhjul. Snygg!

Äntligen har jag slagit till på en ny kamera. Har ju haft min stora Canon Eos sen jag och Viktor var med på Bloggbussen 2012 och den har tjänat mig mer än väl. Men utan barnvagn är det helt enkelt för stor för att släpa på. Medan Harry hade vagn kunde man ju alltid slänga kameraväskan under vagnen. Men nu sista åren har jag tagit mindre och mindre bilder och jag älskar ju att fota och att göra mina fotoböcker. Det går ju åt en del bilder här på bloggen också och det blir ju inte ens i närheten lika snyggt med mobilen som jag till största delen använder nu.

Så – igår blev det plötsligt ett köp. En alldeles ljuvlig liten kompakt systemkamera från Olympus. Hade tänkt köpa en Canon igen för att kunna använda mina gamla objektiv men gillade inte alls deras variant av mindre systemkamera. Den här däremot hade allt jag sökte. Den har bra grepp fast den är så liten. Rejäla ”knappar och spakar”. Wifi. Sökare och bra blixt. Ett helt ok objektiv för vardags-foto som är både stort nog men ändå litet nog. Det gäller ju att få så mycket som möjligt i så smått format som möjligt. Den här fick jag till och med ner i min lilla Percy idag. Grymt! Nu kommer det bli snyggare bilder framöver. (hahaha ja förutom dessa då – för att fota kameran fick jag ju ta till mobilen igen, men imorgon blir det snygg-bilder. Lovar!)

IMG_0929

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: