Hus och Hem,  Livet

Vårkänslor


Idag väntar en heldag på tomten. Kratta, plantera, bort med vintern och fram med våren! Härligt!!! 

Och så kommer Fredrik hem från Bauhaus med kanske dom finaste trädgårdshandskarna. Viktigt! Även detta är ju såklart en materialsport! Tack älskling! 


Jag tänker inte gå in förrän solen går ner ikväll! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: