Livet

Skägg de luxe

Fredrik har en ny hobby – sitt skägg. Han försökte sig på att spara ut håret igen men fick se sig besegrad ganska snart, det är helt enkelt inte så mycket kvar PÅ huvudet – UNDER däremot finns det desto mer! Eftersom man kan göra precis allt till en materialsport har han nu gått all in på det här med skäggodling. Och när man ska ha en hobby – behöver man självklart de rätta prylarna.

IMG_9871

I MOS finns en frisersalong som heter The Barber Shop. Dom har fixat till Harrys frippa och även Viktor har klippt sig där. Där finns även ett stort utbud för herr – allt för skägg och hår. Fredrik gör ju ingenting halvdant så han gick bananas och shoppade på sig det som man ”måste ha” för att odla skägg. Personligen gör ju bara namnet att jag gillar det – Beard Junk liksom. MÅSTE ju vara bra!

För att få till skägg måste man ha olja och såklart vax. Sen måste man ha smal OCH bred borste (såklart) och till sist en sax.

IMG_9872

Jag har varit positiv, om än lite tveksamt, till detta skäggprojekt men ikväll när Fredrik SÅÅ stolt kom och visade upp sin numera väääldigt friserade och LOCKADE mustasch börjar jag bli mer och mer tveksam 🙂

IMG_2354

Nja, alltså jag vet inte jag. Men! De nya glasögonen däremot är en hit. Tycker dom passar så bra och är verkligen skitsnygga. Nyshoppade från Lensway och är från BOSS.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: