Livet

Rätt låt vann men David o Zara va bäst

God Morgon!

Rätt låt vann väl ändå. Eller vad säger ni? Jag tycker nog Robin va bäst ändå. Sen får dom som förstår sig på kalla det för Dressman-reklam bäst dom vill. Jag tycker det var ett snyggt nummer, bra låt, modernt. Och så är han ju rätt titt-vänlig den där Robin. Jag tror han har bra chans i Kiev. MEN! Årets bästa med Mello är helt utan konkurrens David Lindgren. Alltså vilken RÖST! Och hans mellanakter är ju bara SÅ bra!

Får vi inte skicka David med sitt medley blir det Zara Larsson. Alltså den tjejen är SÅ grym. Det där kommer bli en världsartist av rang. Så cool, så sjukt duktig och talangfull med både hjärta och hjärna på rätta stället. Jag hade turen att få se henne live på Way out West och den donnan kan sina saker. Jösses vad bra hon är!

Det här är mina två höjdpunkter från årets Mello-fest. Men som sagt, hejja Robin. Du vann rättvist. Harry däremot anser att hela startfältet igår var dåligt – I hans värld skulle De vet du med Roadtrip vunnit. Han ÄLSKAR den låten. Möjligtvis skulle han kunnat gå för Axel Schylström med låten När ingen ser också. Som tur är har han fått skivan med alla låtar så han spelar sina egna vinnarlåtar ungefär sådär ett par hundra gånger om dagen. Yeay.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: