Lördagspåse


Idag slog jag till på en lördagspåse till Harry. Vi var i Sollentuna C en sväng så jag smet iväg och smygshoppade lite smått och gott. 

I påsen hittar man förstås godis men också en ny kristall till Skylanders, dekordiamanter (Harry ÄLSKAR dom av någon anledning), tre-i-rad-spel och till sist min favvo – ett trepack kaktusar i miniformat. 

Ikväll blev det ju såklart Mello och även (såklart) lite grillat! Jag kan inte alls bestämma mig för vem jag vill ska vinna – tycker det finns många bra låtar i år! Men mest väntar jag på Zara Larsson i mellanakten. Så GRYM!!


Baconlindande ostkorvar och lite oliver och ost och sånt gott. Många ”och” 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s