Livet

Måndagslista i sista sekunden

Hej vardag.

Hade inget som helst behov av att åka hem från fjällen och hade absolut obefintligt behov av att åka och jobba imorse. Men vad är det man gör när det är sådär lite extra motigt och man bara känner att man är trött på allt. Jo – man gräver lite och hittar dom där guldkornen som gör att just den här dagen eller den här veckan kommer bli grym! Så – här kommer denna veckas positiva måndagslista!

Det finns VÅRTECKEN! Vad kan göra en på bättre humör. Vårtecknen här hemma är blommor som kikar upp i rabatten. Fika ute i solen på altanen och dagen till är – årets första grillning!

Alla fina kollegor på jobbet. Det är ju trots allt en fröjd att komma tillbaka till jobbet och mötas av kramkalas. Jag har några av mina allra finaste vänner på jobbet. Det är vardagslyx om något!

Maten kom hem till dörren. Beställde mat från mathem.se i söndagskväll. Schemat denna vecka tillåter inte att jag åker till maten så då får maten komma till mig istället.

IMG_7991.JPG

Jag är också lite extra glad över att jag (återigen för gång 712 jag vet. men skam den som ger sig) SKA sluta vräka i mig socker. Den här donnan är ju gravt hooked på socker och äter orimliga mängder för mycket av det goda i form av godis och sötsaker. Så – nu är det nolltolerans ett bra tag framöver och jag är peppad till tusen!

Sista saken på listan är lite udda för att vara med på den här listan. Jag ska till en psykolog på torsdag. Japp. Det är dags att gräva i gammal skit som inte släpper taget. Det kommer säkerligen bli ett litet helvete och kanske kommer det mer om det här på bloggen, kanske inte. Men jag är hur som stolt över att jag återigen tar tag i det. Så det får vara med som en sista punkt på den positiva listan – att ta hand om sig själv och se till att man mår bra måste ju ändå alltid ses som något positivt.

Nu ska jag sätta mig och shoppa på mig böcker om odling i pallkragar, nån grym kokbok utan socker och någon härlig feel good-bok. För det är jag värd efter en dag utan socker! 😀

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: