Livet

Tisdagstrubbel

Blev ingen peppig måndagslista igår. Va inget peppigt alls med gårdagen och jag känner mig inte pepp för en sekund. Idag hjälper varken sol eller vårfeelings ute. Inte ett smack. En skitdag rent ut sagt. Gårdagen var inte bättre. Så – bättre lycka med måndagslistan nästa vecka. Tänkte först att jag skiter i att skriva nåt alls men va fasen – det är ju inte inre solsken, cupcakes och nyuppsatta gardiner varje dag. Ibland är det bara bläää. Och det är ju ok det med. Även om det suger just när det är just precis så blä.

47872648-sad-wallpapers

Fick hem ett paket med en födelsedagspresent till mig själv idag men har inte öppnat den än. Gör det när humöret är bättre och glädjen är större. Fy tusan vad motigt det är idag.

Tillbaka imorgon med ett helt nytt och extremt peppigt humör. Over and out.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: