Annes år

2016 – så blev det

Jahapp – då sammanfattar vi år 2016 då. Först tänkte jag att
”vad ska jag skriva om i år då – det har ju inte hänt så mycket”

Hade SÅ fel i år också. Alltså jösses vad vi har hunnit med och fått uppleva detta år! 

januari

I januari fanns det snö minsann. Vi lekte ute med Frallan och myste så mycket vi kunde i kylan. Viktor startade i Tiokampen även detta år och hade ett par deltävlingar.

februari

I Februari var det äntligen dags för Viktors försenade kalas – han hade alla killpolarna på övernattning. Fler deltävlingar i Tiokampen och jag o mamma fyllde år. Vi hann även med lite utehäng i solen.

mars

I mars åt vi påskägg och drog till Vemdalen. Så himla underbar vecka som vi levde på bra länge.

april

Förutom viktigaste dagen – Harrys 5 årsdag – så fick jag äntligen hänga med till Fredriks Malaga som han åker till med jobbet minst en gång om året. Sååå härliga dagar där vi förutom sol och ledighet hittade nya vänner.

maj

I Maj var det så dags för både Harrys superhjältekalas och Frasses 1-årsdag. Jag och Fredrik åkte på en härlig kryssning och firade bröllopsdag.

Men – i maj – för att vara exakt den allra sista maj hände det. Vi skrev på papper för huset med stort H.

maj-huset

Juni så – och resan vi planerat och sparat för i ett år. En månad på vägarna genom Europa och så två veckor i ett eget hus med pool i Kroatien.

juni

Vi var på Legoland i Tyskland, besökte Salzburg på både dit och hemvägen, firade midsommarafton i Ljubljana, köade oändliga timmar, såg Checkpoint Charlie i Berlin, var på High Chaparral och bodde i finsviten på Scandic i Värnamo…

juni2juli1juli2

Resan avslutade vi där allt började – där vi var på vår allra första semester tillsammans som familj. Ett underbart dygn i Gränna.

img_4806

Så blev det Augusti och vardagen kom tillbaka. Harry tappade sina två första tänder och killarna gick på fotbollsskola. Jag bestämde mig för att börja plugga på halvtid och åkte med jobbet på Way out West i det värsta regnvädret jag varit med om.

augusti

I Augusti hann vi även med att åka massa båt med fina vänner och det var nya grenar på Tiokampen för Viktor. Harry däremot körde snöbollskrig i shorts.

september

I September gick äntligen flytten och jag sprang Color run. Jag gjorde vår åttonde bok och tog många långa morgonpromenader med Frasse.

oktober

I Oktober vann både jag och Viktor medaljer – han vann en fotbollscup och mitt lag vann 5-kampen på konferensen i Finland. Vi drog till Göteborg på höstlovet och jagade zombies på Liseberg.

november

I november fick Viktor ta emot ännu fler priser för deltagandet i Tiokampen, Harry började på fotboll i BSK och vi testade på klättervägg för första gången. Det var även århundradets snökaos hemma men det stoppade inte rådjuren från att jaga äpplen under snön.

img_9783

Det blev jul hemma på Vinbärsvägen i December och nyåret firade vi med vänner upp i Björnrike. Snö och skidåkning fick både avsluta 2016 och starta upp 2017. Helt perfekt.

Just det – fick högsta betyg på kursen också! Grymt år med andra år!

december

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: