Livet

Ledighetstempo


Vi softar vidare i pyjamas utan att titta på klockan. Så skönt! Pappan har vi släppt iväg till jobbet men vi klär inte på oss än på ett tag. Frulle i soffan och en film startar vi upp dagen med här. 

Men – idag är det ut-med-julen-och-packa-inför-fjällen-dags så senare idag blir det till att få upp tempot. Vi lagade all mat igår så den är klar men nu ska allt från tandborstar och strumpor till täcken och vantar klämmas ihop i väskor och lådor för att gå in i bilen ikväll. Imorgon ååååååker vi!!! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: