Livet

JULAFTON

img_9722

Så blev det julafton i år också. Och en alldeles underbar sådan. Familj, god mat, glada barn,  klappar och många skratt. Det blev en alldeles perfekt eftermiddag och kväll som jag nu avslutar i soffan kikandes på Tomten är far till alla barnen tillsammans med lite julgodis. Fredrik och Viktor lirar lite Playstation och Harry sussar sen länge. Det blev en bal på slottet som var alldeles alldeles underbar…

img_9712

Vi började med fika och sista avsnittet på Selmas Saga – grym julkalender i år. Vi har följt den hela familjen. Sen blev det ju såklart Kalle som vanligt. Dock kollar ju ungarna med ett halvt öga – det är vi vuxna som tycker det är mysigast. 

img_9705img_9697

När mörkret föll kom ju till slut tomten. Harry blir fortfarande sådär underbart lycklig som bara ett barn som faktiskt tror på tomten kan bli. Jag är så glad att vi fick ytterligare en jul med tindrande ögon på en överlycklig liten kille.

img_9715

img_9718

img_9719

Suddig bild men vad gör det – den är ljuvlig ändå! 

När vi tagit oss igenom berget av julklappar var det så dags att hugga in på maten. Julbord är alltid bäst hemma och idag var inget undantag. Mums!

img_9725

Och så den obligatoriska julbilden. Den blev ju rätt bra till slut men jag kan säga att den här föregicks av ett antal riktigt hemska varianter. 

GOD JUL! 

img_9783

Kommentera

%d bloggare gillar detta: