Livet

Gilmore Girls – A year in the life

gilmore-girls-a-year-in-the-life-poster-2

Nu när jag ändå inte orkar preppa för jul och istället ligger nerbäddad har jag haft tid att spana igenom ”nya” Gilmore Girls. Jag fullkomligt ÄLSKADE den gamla serien – i alla fall de 6 första säsongerna. Säsong 7 bytte dom regissör och hela magin försvann.

Så – det var med höga förväntningar jag satt tänderna i den här sista avslutande ”serien”. Det är 4 längre avsnitt, ett för varje årstid, och nu är den gamla regissören tillbaka. Betygen har varit sådär men jag måste säga att för mig var det ändå en fullträff. Allt är ”som det ska vara” även om jag saknar Richard och Sookie. Dialogerna är där, färgerna, värmen och såklart kärlekssagorna.

gilmore-girls-cast-wallpapers-1600x1200-1021x580

Kaffet är kvar – såklart – även om dom i min smak har alldeles för lite av Luke´s diner med i den här sista avslutade serien. Det slutar som man förväntar sig och inget är väl direkt förvånande. Det som nästan förvånar mest är att dom lyckats få ihop i princip hela ligan skådisar vilket är imponerande.

a-year-in-the-life

gilmoregirls6

Den trevligaste nyheten är Rorys on/off-kk Logan som ju är ögongodis. Lite skoj inslag men egentligen rätt onödigt för själva storyn i stort. Nä, recensionerna får såga bäst dom vill – jag tyckte jättemycket om serien och det här sista året knöt ihop säcken riktigt bra.

gilmore-girls-logan-1024x683

Kommentera

%d bloggare gillar detta: