Pausläge

sjukling2.jpg

Joråsatt… Nu skulle man ju kokat knäck, slagit in klappar och lagt in sill. Men icke. För jag ligger i soffan med sprängande huvudvärk, yrsel och tokförkyld. Härliga jävla tider.

Kan ju säga att jag är GRYMT tacksam över att vi fick vår helg i stan jag och Fredrik, att jag hann gå på julfesten med jobbet och framför allt att vi hann köpa alla julklappar innan den här förkylningen slog till. Nu får det blir köpt sill och lite snabbfixad jul. Det går ju finfint det med – mitt enda mission just nu är att bli frisk. 2 dagar på mig. Det borde gå.

Tills dess gottar jag mig åt lite andra spännande saker som händer i bakgrunden. Det kan blir rivstart utav bara den på 2017!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s