Rituals of Advent i blå toner

img_9638

Tredje advent idag och våra helggäster har åkt hem. Underbar helg har vi haft! Så himla mysigt och trevligt på alla sätt. Bara julshoppat, ätit gott, druckit bubbel, lekt, myst och kollat Nobel. Så perfekt helg verkligen. Det är ju lite speciellt att både ha och vara gäster hemma hos någon en hel helg men det har gått SÅ bra. Nu har vi ju fördelen att kunna erbjuda en egen våning med toa och dusch så det underlättade ju stort. Hur som en alldeles underbar helg!

Nu på morgonkvisten har vi passat på att öppna ikapp i våra adventskalendrar. Harry och jag har pysslat vidare på pusselkalendern och jag har öppnat nya roliga luckor i min Rituals kalender.

img_9640

Lucka 6-10 innehöll godsaker verkligen – ny nagelfil satt som en smäck och handsprit är ju en av mina större laster så det behövs alltid. Visste faktiskt inte ens att Rituals hade handsprit så det ska bli spännande att se om den är bra. Doften var det verkligen inte fel på i alla fall.

Det blev även en duschmousse i doften Samurai vilket jag antar är en herrdoft. Den snodde Fredrik direkt och erkände samtidigt att han snyltar på min mousse för att den är så grym. En lite tub kroppslotion i doften Sakura dök upp i en lucka och till sist en tvål som, enligt texten i kalendern, finns på vissa hotell men inte säljs i butik. Jag använder sällan hård vanlig tvål men dom är fina att ha i badrummet som prydnad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s