Livet

Rituals of advent – lucka 1-5


Åhhh vad mysigt det är med jul och alla bestyr, pyssel och fix. Älskar’t

Jag fick ju finaste kalendern av Fredrik i år – från Rituals. Är helt såld på deras produkter och att få en ny varje dag är rena himmelriket. 5 luckor öppnade so far och jag kan verkligen inte klaga. 

Än så länge har jag fått mascara (så bra! Gillar den verkligen – både färgen, borsten och koncistensen)

Parfym – den är supergod men inte min typ av doft. Någon som vill ha? 

Två produkter ur en serie som doftar apelsin och ceder – god och passande julig. Underbara duscholjan och duschcreme i småförpackningar, perfekt att spara till nån resa. 

Idag kom så en riktig höjdare – bodymist ut Rituals of dao. Denna mist kan man även puffa över sängen när man ska sova. Ska jag testa kväll – räknar med att sova extra bra. 

Höga betyg för kalendern än så länge måste jag säga. Sjukt nöjd! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: