Livet

Önskelista till Tomten

Capture.PNG

 

Jag har varit snäll I år. Jag lovar. ♥

Jag önskar mig en gosig morgonrock. Fina snoddar och olja till håret.
Tröjan jag förälskat mig I.
Min favoritparfym som är slut och en guldig klocka.

Mitt vardagsrum önskar sig den underbara klongvasen och ljusstaken nagel I mässing.

Mitt kök önskar sig nya vattenglas

Och till sist önskar sig mitt badrum fluffiga handdukar – gärna I grått eller rosa.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: