Livet

Tomten kom väldigt tidigt i år – med en Louis Vuitton 


I år kom tomten tidigt vill jag lova. Mitt från ingenstans kom Fredrik hem med århundradets present. I sina fina gula dustbags och sådär alldeles underbara. 

Jag älskar LVs klassiska mönster – de galna limited editions är supercoola men de klassiska monogrammet och dessa rutor är ju bara ljuvliga. 

Plånboken har jag suktat efter länge. Har haft en liten tjockisplånbok ett bra tag men har ledsnat på att klämma in alla kort och trycka ner mynt och sedlar i ett minifack. Nu minsann har allt sin plats. 

Väskan jag fick heter Totally och är sådär strålande i storlek. Många fack och axellånga handtag. Min Delightful i azur damier är rosa inuti – perfekt till sommaren – denna däremot är i den klassiska röda färgen. (Hmm inser dock att den ser rosa ut på bilden. Skitmörker som sabbar färgerna) 

Har jag sagt att jag har världens bästa man? TACK snälla hjärtat för bästa presenten! ❤️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: