Hus och Hem,  Livet

Sovrummet – en sittbänk äntligen!

img_9604

Äntligen har en bänk till sängen fått flytta in. Jag har letat och letat men inte hittat en enda jag gillar. Och så plötsligt stod den där – på IKEA. Hade kollat den bänken förut men missat att det fanns massa olika klädslar. De jag sett var mönstrade och nån turkos variant. Skitsnygg visserligen men inte riktigt vad jag behöver i våt svart/grå mörker. Den här däremot passar SÅ bra. Så himla nöjd. Det är dessutom bra med förvaring under för morgonrockar och sånt vilket är super.

Modellen heter Stocksund och klädseln Nolhaga mörkgrå. Nu ska jag bara hitta en stor spegel att ha ovanför sänggaveln och en stor tavla till ena väggen. Små läslampor, en golvlampa bredvid den stora fåtöljen och till sist en galet stor matta. Sen är det klart!

img_9603

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: