Livet

Tiokampen prisutdelning

Men så här länge tror jag aldrig bloggen varit tyst – det där livet som kommer mellan ibland har verkligen krävt min tid sista veckan kan man säga. Vet det sjutton vad vi gjort men dagarna har bar flugit iväg. Har trots det haft en jättemysig helg och vi har hunnit med massor. Middagsgäster, prisutdelning på Tiokampen för Viktor, träning för Harry, IKEA två gånger och dessutom byggt klart kontoret! Bra gjort på två dagar tycker jag.

Först ut i lördags morse var prisutdelningen för Viktor. Ett års kämpande var återigen över och det var dags att få den där åtråvärda pokalen!

img_6845

Prisutdelare är en känd idrottsprofil och även detta år en grymt duktig tjej – simmaren Jennie Johansson.

img_9543

img_9547

Viktor kom på 59:e plats totalt men efter plats 1-10 kör dom i bokstavsordning på efternamn så han var fjärde sist från slutet som fick komma upp och ta emot pris och få sin pokal!

Lite biler från årets tävlingar – tyvärr har jag varit lite dålig med kameran i år och vissa av tävlingarna var på Viktors pappa-veckor så då var vi inte där. Vi åker på mycket alla 4 föräldrar men inser att det ibland kan vara en lättnad för schemat att hoppa över. Det är inte alla gånger Viktor tycker vi behöver vara där allihop.

collage-tiokampen

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: