Klätterapor

img_9482

Roliga aktiviteter för barnen är alltid välkomna och när vi satte upp en liten klättervägg i Harrys rum (inlägg om Harrys nya rum är på G – snaaart är det helt klart) hörde sig en av barnens absolut favoriter av sig. Vår bästa Malin har jobbat på ett klättercenter och kan sånt här. Så – i helgen mötte vi upp Malin och hennes kille Niklas som klättrade med barnen. Så himla roligt!!!

En annan fick ju ge sig innan man ens började – fejknaglar va inte rätt utrustning kan man säga.

img_9491

Vi började öva på de låga väggarna – lurigt men spännande. Smidigt att ha med sig Niklas som är över 1,90 lång – han höll koll på vår minsta klätterapa med lätthet.

img_9493

Sen var det dags att ta på sele och testa på de riktigt höga väggarna.

img_9498

Jag måste säga att jag är sjukt imponerad av killarna – de gav sig på den där höga väggen utan att tveka. Malin höll i repet på andra änden och det var såklart extra spännande att släppa taget och ”åka hiss” ner till golvet igen.

img_9501

img_9506

Harry vågade inte hela vägen men Viktor körde på och kom upp ända till toppen flera gånger på olika väggar. Mammas modiga kille!

img_9510

img_9521

Vi var där i nästan två timmar och killarna älskade det! Tack snälla Malin och Niklas för att vi fick hänga med er – vi kommer SÅ boka er igen. Dubbla tummar upp för den här aktiviteten!

img_9523

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s