Äventyren

Göteborg – summering

img_6660

Men en slutsummering då av vår lilla höstlovstrip till Göteborg. Liseberg levererade – tyvärr gjorde inte vädret detsamma. Ungarna hade en jätterolig kväll och jag tror nästan der räckte för Harry att få var där när det var mörkt. Det hade varit spännande nog. Viktor däremot uppskattade alla utklädda zombies, ljudeffekter och dekorationer.

Universeum – GRYMT! En heldagsutflykt vi alla var så himla nöjda med.

Hotellet Scandic Crown – Alltid bra med Scandichotell när man reser med barn. Dom har alltid lite extra skoj för ungarna. Nu till Halloween fick man en liten godispåse med spökdrinkbiljett. Det fanns en hel del dekorationer överallt som uppskattades och när dessutom självaste Darth Vader kom lagom till middag var spänningen och lyckan total.

Det är såklart mer för små barn men både pysselrum och lekrum funkade även för Viktor. Maten är kanske inte av bästa kvalité men när man åker med barn är det faktiskt inte det viktigaste. Det var absolut gott och barnen älskar ju såklart att man får ta glass själv och att det finns massa godsaker både till frukosten och middagen. Vi bodde ju i en svit så där fanns verkligen inget att klaga på.

img_6665

img_6661

Allt som allt var det en väldigt lyckad resa. Hemresan blev extra lång då vi även där fick rejält dåligt väder. Världens storm som gjorde att vi fick hålla ner farten men vad gjorde det när det kom SNÖ!

Killarna är ju helt suveräna på att åka bild så vi gjorde 50 mil med två stopp på ca 5-10 min för att springa på toa och köpa lite fika. Inte ett tjafs och inte ett klagomål.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: