Äventyren,  Livet

Göteborg och Liseberg

img_6617-1

Jag älskar min man – han är en mycket praktisk man. Men efter två veckor på olika hotell i sommar har han numera tröttnat på att bära väskor. Man kan säga att vi var den enda familjen på hotellet igår som kom in med väskorna på en sån där dragkärra man får på finlandsbåtarna när man köper helflak med öl.

Det jag lärde mig efter sommarens hotellboende är att inte boka för litet rum. Så vi hänger i en svit här på Scandic. Alla får plats och alla har en säng. Inga hemska hopfällbara extrasängar eller nån stackare som ska sova i en soffa. Skönt och bekvämt. Som det ska vara på hotell.

img_6622

img_6620

img_6618

Vi han vara i rummet i ungefär en minut innan det såg ut så här. Tur att det inte är jag som ska städa. Snabbt klädbyte och sen bar det av mot Liseberg!

img_6624-1

img_6626

img_9372

img_9362

Betyget för Lisebergs Halloween-satstning är HÖGT. Harry var halvskraj mest hela tiden och det var verkligen pyntat och fixat. Pumpor ÖVERALLT och läbbig musik hördes i varje hörn. I vissa områden gick skådespelare runt utklädda till zombies och andra områden var avstängda och omgjorda till skräckhus. Där gick vi inte in – man måste vara 11 år. (det är den officiella förklaringen. Den inofficiella är att jag aldrig skulle gå in – va skitläskigt redan utanför. Nedan bild är ingången till ett av dom)

img_6627

Vi åkte så mycket karuseller vi hann – tyvärr började det regna rejält så vi fick ge oss en bra stund innan vi hade tänkt. Tycker ändå att vi fick ut det vi ville av Liseberg och killarna var supernöjda. Vi tog en taxi hem till hotellet, länsade minibaren och kollade på Skylandersfilm – vilket passade hela familjen ypperligt efter en kall kväll på stan.

Idag laddar vi om för lite shopping och Universum. Middag är bokat här på hotellet – bästa Scandic på helger och lov alltså – det finns pusselrum, filmrum, aktiviteter med ledare, ansiktsmålning och ett besök från yttre rymden lovas i restaurangen. Råbiff till pappa och Cesarsallad på menyn till mamma gjorde att jakten på restaurang avblåstes. Vi stannar hemma!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: