Livet

Alcazar på Hamburger Börs

I lördags var vi ett gäng grymt snygga och glammiga brudar som var på Alcazar på Hamburger Börs. Så trevligt. Så gott. Så bra. Helt enkelt en grymt härlig kväll!

IMG_6545-1.JPG

Men först – det viktiga. Piffat innan. Självklart kan Alcazar bara ses i full glitterstass. Min klänning kommer från Noisy May och örhängena är ju såklart mina nya från Lily and Rose. Min chockrosa trotjänare från H&M fick ju förstås också hänga med. Bättre partyväska finns inte.

img_6521

IMG_9344.JPG

Som alltid led jag ju av galen tidsbrist på på grund av Viktors fotbollscup men hann i alla fall locka håret och slänga upp det i någon form av frisyr. Tur att det var disco så att lockrufs funkade!

På börsen sålde dom glittriga fjäderboa – OM vi var tvungna och shoppa loss. Oh ja! Nu har jag fjädrar precis överallt i hela huset. Men boan passar utmärkt i temat på julfesten med jobbet så boan får hänga med till efter 16:e december.

img_6542-1

Alla snyggingarna som gjorde kvällen magiskt bra. Så trevligt sällskap och härliga diskussioner. Älskar middagar med nya människor. Det är ju så att vi tre på min sida av bordet är kollegor och den andra sidan är våra +1. Superkul upplägg som jag tänker ta åt mig äran för. Jag hörde med tjejerna på jobbet om dom ville gå och sen kom jag på att vi ju kunde bjuda med en var så vi blev lite fler och fick träffa lite nya härliga människor. Grymt!

collage.png

All mat var fantastisk – en svampsoppa till förrätt och hjort till varmrätt – men dom blev inte så kul på bild. Desserten däremot var extremt fotogenique – en discokula i choklad fylld med chokladmousse och en liten brownie. Konst på tallrik.

img_6526-1

Och så själva showen då. Sammanfattningsvis ren och skär underhållning. Det är inte knivskarpt. Det är inte megaproffsigt. Det är inte perfekt. Men det är med hjärta och själ och det är grymt trallvänligt och framför allt dansvänligt. Perfekt kväll för tjejgänget!

img_6557-1img_6565img_6555-1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: