Livet

Min första 100%-are

capture

Tänk att en siffra i en ruta kan göra en dag så himla mycket bättre!

God morgon!

En morgon bestående att av en liten ruta med en lite siffra – Min allra första fullpoängare på min kurs jag läser i höst. Så stolt!! Har hittills fått 2 G och 2 VG (vilket är det högsta man kan få) på mina inlämningar. Den här sista fick dock 100 % så just nu skuttar jag på mentala moln kan jag lova.

Dom där molnen kan behövas – har två inlämningar till nu som ska in på söndag och båda dessa var något att bita i kan jag säga. Men det är bara att kämpa på. Höstlov och några dagar ledigt väntar nästa vecka så då blir det lite återhämtning.

Ha en underbar tisdag i regnet!

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: