Min första 100%-are

capture

Tänk att en siffra i en ruta kan göra en dag så himla mycket bättre!

God morgon!

En morgon bestående att av en liten ruta med en lite siffra – Min allra första fullpoängare på min kurs jag läser i höst. Så stolt!! Har hittills fått 2 G och 2 VG (vilket är det högsta man kan få) på mina inlämningar. Den här sista fick dock 100 % så just nu skuttar jag på mentala moln kan jag lova.

Dom där molnen kan behövas – har två inlämningar till nu som ska in på söndag och båda dessa var något att bita i kan jag säga. Men det är bara att kämpa på. Höstlov och några dagar ledigt väntar nästa vecka så då blir det lite återhämtning.

Ha en underbar tisdag i regnet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s