Livet

The Ritual of Advent – adventskalendrar till hela familjen

Whiiii kolla vad Fredrik kom hem med idag! Finaste adventskalendern!!

På baksidan av det svarta ”bandet” finns en bild på alla produkter men den vägrar jag vända på  – pajar ju hela spänningen. Japp – jag är som ett litet barn. Jag vet 🙂

Denna kalender är slutsåld på nätet redan men kan finnas kvar i butik! Obs – tror att allt innehåll även finns på sidan så blunda lite snyggt om du inte vill veta. 

 

img_9277

img_9276

Vi har ju en thing här hemma för adventskalendrar – jag fullkomligt ÄLSKAR ju julen så vissa år gör jag paketkalendrar till barnen (och till Fredrik har också hänt) och ibland kör vi LEGO eller kanske Playmobil. Ett år fick Viktor fotbollskort och Harry har fått PIXI-bokskalender. För ett par år sedan kom Panduro med en pysselkalender som innehåller ett pyssel varje dag – himla roligt. I år hade dom en ny rolig variant med rymdtema som jag köpt till barnen. Såg förresten att den säljs ut billigare redan – bara att passa på!!

img_9279

Barnen har även önskat sig chokladkalender i år så det får det bli. Måste hitta några med GOD choklad bara – vägrar såna där äckliga kokosfett-låtsas-choklad som säljs för typ 10 kr på ICA. Det är inte choklad.

Ohh till sist måste ju Fredriks kalender nämnas – jag har inte fått hem den ännu men till en lakrits-älskare som honom finns ju bara en kalender. Denna!

Det här är den aaaaabosolut godaste lakritsen som finns. Utan tvekan. Jag som inte ens gillar sötlakrits fullkomligt föräter mig på dessa godbitar. Ljuvlig lakrits med alla möjliga chokladöverdrag. Alltså magiskt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: