Mat

Dagens viktigaste mål

Gah! Ännu en helg i galet tempo. Det här med att flytta tar på krafterna. Helg efter helg där vi kör i ett rasande tempo med lådor, möbler, uppackning och montering av lampor, hyllor och gardinstänger. Men kul är det!! 

Något som vi inte hoppar över är dock frukosten. Jag är en SÅN frukostmänniska! 


Kvarg, frukt, nötter o frön, knäcke med milanosalami, färskpressad juice och kaffe. Då är man redo för dagen sen! 

Viktor sov hemma i natt också även om det är pappa-helg, dom hade fått sängbrist i natt så då är det ju grymt smidigt att ha nästa familj 4 hus bort. Idag knatade han tillbaka till pappa och tog då med sig Frasse. Vi ska nämligen på kalas hos min bror och där är det allergier så Frallan kan inte riktigt följa med. Perfekt att han kunde få stanna med Viktor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: