Livet

Rosa Bandet I Oktober

Som så många andra företag har Lindex hoppat på det här med att ha en kollektion I rosa under oktober till förmån för att samla in pengar för bröstcancerforskningen. Mycket bra tycker jag! 10% av försäljningen I denna kollektion går till deras insamling.

All vinst från just armbandet går till samma insamling och jag hann norpa åt mig ett. Ibland finns det en och annan fördel med att bo långt ut I förorterna. Försökte köpa det I stan redan första veckan I oktober men det var tvärkört – slut överallt.

För utom det grymt snygga Rosa Bandet-armbandet har jag stelt armband från Sophie by Sophie och det svarta är ju givetvis från Cruciani. Älskar dessa små tygarmband och är ruggigt sugen på lite nya färger nu till vintern.

Även fast det finns mycket snyggt I kollektionen höll jag mig till accessoarerna – jag har länge letat efter en riktigt stor gosig halsduk (och rosa funkar ju som ni vet rätt bra I min garderob I övrigt) så den slog jag till på. Inviger den faktiskt idag dessutom!

Rosa Bandet är ju varje oktober men alla ni tjejer glömmer väl inte att klämma och känna mest hela tiden va?! Det är superviktigt och bör ICKE glömmas bort!

Rosa Bandets sida för mer läsning hittar man här och bröstskolan om hur du klämmer och känner på rätt sätt och ställen finns här!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: