Livet,  Maten

Lördagsgäster! 

Ännu en helg som gått i ett sträck! Men denna gång med liiiite mer än kartonger. Hade middagsgäster igår – supertrevligt som vanligt!! 

Köpte mig lite nya höstiga duknings-dekorationer på Blomsterriket och fick sen en underbar blomma av våra fina vänner. Passade ju perfekt! 

Vi har fortfarande ingen taklampa så det är rejäl mysbelysning vid middagen just nu! 

Myset fortsatte och vi testeldadei öppna spisen. Måste ju säga att det är mysigare med denna än kakelugnen på Fläder men denna är HELT meningslös i uppvärmningssyfte. Kakelugnen värmde ju upp hela huset – med den här blir det fasen nästan ingen skillnad alls. 

Trötta efter-middag-män i väntan på dessert. Vi bjöd på Bruchetta till föris och sen dessa goooda laxpaket med bandspagetti. Och så klart en dessert – Citronfromagetårta. (Den får för övrigt ett eget inlägg lite senare)


Kvällen blev lång och vi stupade i säng efter 1 – helt galet. Haha man är för gammal för såna sena kvällar! 

Nu laddar vi om – om några minuter kommer nästa härliga gäng middagsgäster! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: