Livet

Färdigpackad och klar


Har väl aldrig lyckats packa så lite och så smidigt. Jag är mer för stooooora väskor och gärna dubbelt och extra allt.  Av allt.  

Tidig sänggång på en söndag. Blir hämtad 6 imorgon för att åka till Arlanda och Helsingfors. Kick off med jobbet minsann. Ska bli skoj även fast jag är en såååååån hemmagris – åh vad jag tycker allra bästa om att vara hemma. Men men – man ska ju se och göra annat i livet säger dom så imorgon ska jag berika Finland med min närvaro! 😘 

Sov sött! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: