Färdigpackad och klar


Har väl aldrig lyckats packa så lite och så smidigt. Jag är mer för stooooora väskor och gärna dubbelt och extra allt.  Av allt.  

Tidig sänggång på en söndag. Blir hämtad 6 imorgon för att åka till Arlanda och Helsingfors. Kick off med jobbet minsann. Ska bli skoj även fast jag är en såååååån hemmagris – åh vad jag tycker allra bästa om att vara hemma. Men men – man ska ju se och göra annat i livet säger dom så imorgon ska jag berika Finland med min närvaro! 😘 

Sov sött! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s