Livet

Dorothy Perkins

Helgen bara far iväg och även om vi hunnit huuuuur mycket som helst i huset och framför allt på tomten denna helg så har jag inte suttit ner en sekund känns det som. Men men – det är bara att hänga i. Jag startade upp denna vecka med en KALL och rätt blöt morgonpromenad med Frasse. Det härliga med att komma ut i kylan är att det är ännu mysigare att sätta sig vid frukostbordet sen. Vi är ju frukostnördar hemma så det är tända ljus, mys och fulldukat frukostbord. Varje morgon. Man måste starta dagen tillsammans och sitta ner i lugn och ro. Det är en gyllene regel i vårt hus.

Idag lämnade jag på dagis så Fredrik kom i väg lite tidigare. Han får nämligen hämta då jag ska in till stan och träffa mina allra bästa tjejer. Mina gamla konståkningselever som numera är de coolaste kvinnorna jag känner. Ska bli SÅ härligt att träffa dom – Tyvärr bara två av fyra idag men det räcker långt! ♥

Inviger för övrigt en ny jacka idag – från Dorothty Perkins. Köpte ett par tunikor från detta märke i somras som jag bara älskar så nu testade jag att beställa hem denna för hösten. Och jag är SÅ nöjd. Härlig kvalité, superskönt material och väldigt välsydd. Kap!

Åhh första smygbilderna från nya WIC:en också ju – Det kommer batter bilder så snaaaart Fredrik har kopplat in lampan som syns I bild. Det är för mörkt att fota annars. Sen saknas några små lister och sånt som snickaren kommer och fixar I veckan – SEN kommer bildregnet på mitt kanske mest lyckade inredningsprojekt någonsin. Alltså det är MAGI!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: