Viktor är redo för vinter

God kväll!

Idag tar jag en välbehövd paus i allt uppackande. Det har blivit lite fööör mycket sista dagarna och det börjar kännas – är trött i både kropp och huvud. Riktigt trött. Måste ju hinna med skolan, jobb, barn och resten av livet också 🙂

Så ikväll är det ”ledigt” från kartonger. Har varit i skogen med Frasse, ett föräldramöte med Viktors fotboll och nu blir det faktiskt lite internatshopping och TV. Så himla skönt med ett brejk. Förhoppningsvis gör det att jag har lite inspiration att köra vidare imorgon. Det brukar räcka med att bara stanna upp, göra något annat och sova på saken. Sen vaknar jag med ny energi dagen efter.

Men om vi skulle snacka om vintern då istället – det gäller ju att hänga på låset när butikerna släpper vintersortimentet om man ska få tag på nåt. I år har Viktor faktiskt varit högst delaktig – så himla kul att han börjar bli intresserad på riktigt av vad han vill ha, vad han tycker är snyggt och förstås vad han INTE vill ha.

img_6159

img_6160

I år blev det till slut en jacka från 8848 Altitude och byxor från Everest/Stadium. Riktigt snyggt måste jag säga. Jag gillar ju 8848 skarpt! Riktigt snygga kläder med bra kvalité och funktion. Tyvärr säljs dom inte överallt och Intersport som har deras grejer har aldrig dom riktigt snygga modellerna. Till slut hittade jag jackan på Sportamore.se. Det finns byxor som passar till jackan men dom är gula på knäna och rumpan (lär ju bli rena och snygga redan första dagen… så himla korkat gjort) så det fick bli dessa vit/svarta brallor från Stadium istället. Blev coolt och Viktor är toknöjd!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s