Nattsudd


Har SÅ mycket att visa och berätta om flytt, renovering och uppackning men tiden finns inte. Det är galet vad kvällarna går fort – hinner knappt sätta mig och äta middag. Så snart jag har tömt rummen vi lever i på flyttkartonger ska jag försöka hitta kameran och ta lite bilder. 

Ikväll bjuder jag på nya sovrumslampan i alla fall. Har varit så säker på att jag skulle ha en fluffig fjäderlampa eller en skir pappershistoria men så plötligt hittade jag två olika, men matchande, ”kronor” från By Rydéns som bara var perfekta! Den på bilden hänger nu i själva sovrummet och den andra ska upp i garderoben. Bilder kommer så snart allt lyser! Men nu är det dags att släcka helt och få sig några välbehövliga timmars sömn. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s