Livet

Min finaste skitgris

img_6148

Den här veckan har jag mötts av den här kladdgubben på dagis. Även om det har varit fantastiskt med värmen och det fina vädret så är det härligt att se hur kul ungarna tycker att det är med regn, vattenpölar och lera. För någon dag sen stod jag bokstavligt talat och topsade ut SAND ur öronen på Harry. Han är skitig från topp till tå varenda dag (vilket är perfekt när vi inte fått den nya tvättmaskinen och torktumlaren installerad) men hur lycklig som helst.

 Vi hade ju lite sura miner och saknad i början på hösten när Harry märkte att de flesta av bästisarna slutat för att börja förskoleklass men nu sista veckorna har det sakta men säkert blivit bättre. Det var hemskt att behöva lämna en liten kille som egentligen inte hade några problem att gå till förskolan (han har alltid älskat dagis) men ändå var ledsen för att kompisarna slutat. Nu skuttar vi dit igen som vanligt och det lättar ju mammahjärtat nåt otroligt – en sån sak som gör att det (nästan) är ett nöje att få de här snygga galonisarna i bilen på eftermiddagen!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: