Livet

Lagom till regnet – Morgan & Oates

Nu tänker jag kalla det tradition – och en tradition heeeelt I min smak. Varje höst åker Fredrik till Malaga med jobbet och när han kommer hem har hans fru blivit bortskämd med en present. Nu är det tredje gången jag får en helt ljuvlig scarf. Det måste ju ändå vara den perfekta höstpresenten. Vem blir inte strålande glad för en härlig scarf liksom?!

Den här är SÅ jag. Bara det att den är rosa förstås men den är STOR (vilket är det viktigaste med en scarf), precis lagom tunn så det inte blir som en stor klump runt halsen och så I cashmere/merinoull. Härlig kombo!

Morgan & Oates är helt nytt för mig och efter en liten titt på deras sida förstod jag varför. Deras scarfs säljs endast på flyg och taxfree – endast travel retail. Så den här godingen lär jag förhoppningsvis vara rätt ensam om. Alltid kul att inte ha samma som hundra andra.

Idag bestämde sig tydligen hösten för att komma med ösregn och snålblåst så jag passar på att köra en invigning direkt. Tack hjärtat för presenten. Älskar den!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: