Hus och Hem

Hemma!

img_6125-1

Igår gick då flyttlasset till slut. Jag bokstavligt talat kastade ner det sista vi hade hemma så några lådor innehåller typ en sko, en borste, ett paket smör och en lampa. Ska bli härligt att packa upp alla dom sen. För givetvis är dom nu någonstans I högarna – oklart var bara!

Medan flyttfirman packade in I bilen på gamla stället passade jag på att rasta fyrfotarna. Vi testar ut nya bra promenadvägar I nya kvarter – himla mysigt! Har redan hittat lite bra stigar för morgonpromenaden.

Effektiv packning! Jag är så sjukt imponerad över hur denna lastbil dels kunde rymma så galet mycket grejer och dels hur dessa fyra killer kunde packa den SÅ effektivt. Det var inte en liten centimeter döutrymme! Coot!

Dom komma 08.00 sharp och var fasen klara på minute 15.30. Med ALLT! Packat allt. Flyttat allt. Burit in allt. På sin plats. Snyggt och prydligt. Vi är så nöjda så det finns knappt ord. Idag städar samma firma I gamla huset så ikväll ska vi dit med nya ägarna och kolla av allt. Sen ska lite grejer hämtas på tomten och sedan är det klart. Ett över 4 år långt kapitel av livet stängs och ett nytt startar. Så spännande!

Några första bilder från nya huset då såklart också! Vi har inte hunnis så mycket men lite lampor är upp och så slängde jag upp gardinerna som jag hittade längst upp I en låda. Sängen är på plats och idag ska Harrys nya EFTERLÄNGTADE loftsäng byggas.

Alla möbler är ju där dom ska vara så nu är det bara de drygt 140 lådorna ”vi har kvar” som ska upp. Förra gången var jag klar på en vecka. Så kommer det nog inte bli denna gang. Det hade sin fördel att vara föräldraledig den gången inser jag.

Och såklart en första införflyttningsfika I bästa Boof-anda! Har man missat filmen HOME är det dags att se den. Numera har vi införflyttningsfester och kommer in I utet mest hela tiden!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: