Livet

Märkliga saker i sängen

God Morgon Helg!!

I vanliga fall är ju lördagsmorgnar min ABSOLUTA favorit. Det är helt ok idag också men det blir liksom inte samma sak när det ekar hemma och man är lycklig om man hittar en kopp att få sig en slurk kaffe i. Men men – slutet är nära. På riktigt nära.

Dock händer andra spännande saker när man vänder upp och ner på hela huset. Man kan tex vakna och känna hur det bara toksviter och kliar på benet. Man kliar och får då ett plastöga under nageln. Sen tar man telefonen på selfieläge (bästa spegeln ever liksom) och ser då att man har ett ”hål” på baksidan av låret i exakt form av samma plastöga.

SOM DET KLIAR! Tack Harry för att du fixade väckarklocka till mamma idag! Verkligen.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: